O nama

BOLJE NAS UPOZNAJTE

Upoznajte nas

Odgovornost, preciznost i profesionalnost su temelji na kojima je zasnovana firma Rights and Royalties Publishing Company.

Naše usluge prilagođene su individualnim potrebama naših partnera i klijenata. Dobra povezanost sa strukturama u muzičkom poslu, omogućava nam da efikasno dođemo do praktičnih i dugoročnih rešenja.

Nakon desetogodišnjeg radnog iskustva za licencnog zastupnika kompanije Universal Music Publishing i petogodišnjeg članstva u upravnom odboru Sokoja (Organizacije muzičkih autora Srbije) kao predstavnik pablišera, Stanimir Lukić je osnovao sopstvenu firmu s namerom da obezbedi podizdavačke usluge za kompanije koje nemaju zastupnika, kao i izdavačke usluge za lokalne autore, na teritoriji Srbije i delovima Zapadnog Balkana (Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina).

Karijeru je počeo kao muzičar (gitarista), da bi se kasnije bavio i promotersko-koncertnim poslovima koji su ga uveli u diskografski posao, preko kog je došao u kontakt sa pablišingom, sferom muzičkog poslovanja u kojoj je i dan-danas.